Muveo este echipa dumneavoastra de profesionisti capabili sa gaseasca solutii in functie de obiectivele si bugetul fiecarui proiect.  Dispunem de o gama larga de solutii deoarece lantul de aprovizionare poate varia de la transport simplu sau de la depozitare pana la operatii complexe. Optimizam toate activitatile legate de informatii,  fluxul material și disponibilitatile financiare. Oferim solutii integrate care sunt adaptate cerintelor clientilor si partenerilor cu un angajament fata de cerintele specifice industriei. Ne remarcam prin oferirea de servicii complexe pentru toate categoriile de transporturi, luand mereu in calcul siguranta marfurilor. Pentru ca timpul inseamna bani, am creat servicii ce se adapteaza nevoilor dumneavoastra. Preturile competitive sunt rezultatul eforturilor echipei de a gasi solutii cat mai avantajoase pentru clientii nostri.

Solicitati o oferta de pret si va veti convinge!

Transport Rutier

Muveo dispune de solutii flexibile cand vine vorba despre transportul rutier, adaptate la necesitatile clientului pentru incarcaturi colective, cu incarcari partiale sau totale. Suntem o echipa dedicata si cu o experienta vasta in domeniu, ceea ce reprezinta combinatia perfecta pentru o livrare rapida si sigura. Detinem mijloace de transport cu facilitati integrate, care asigura siguranta bunurilor dumneavoastra. De asemenea asiguram livrari succesive, la termenele stabilite de catre dumneavoastra asigurandu-va o expeditie finalizata intotdeauna cu succes.
Prin tot ceea ce facem incercam sa schimbam modul in care lumea percepe intelesul cuvantului „LOGISTICA”.

Transport Aerian

Transportul aerian in regim de curierat presupune preluarea bunurilor si livrarea acestora in cel mai scurt timp posibil la destinatie. Echipa Muveo va sta dispozitie cu cele mai bune resurse pentru a gasi cea mai buna varianta de transport aerian atunci cand bunurile dumneavoastra trebuie sa ajunga la timp. Echipa noastra de experti este alaturi de dumneavoastra pe toata durata transportului, de la locul de preluare a bunurilor pana la destinatia finala. Detinem expertiza in managementul si planificarea transportului ceea ce ne permite sa proiectam o solutie care sa raspunda nevoilor dumneavoastra. De altfel va informam cu privire la asigurarile de transport, normele vamale si va sprijinim in intocmirea documentelor de care aveti nevoie. Mai important decat sa livrezi bunurile unde trebuie este sa o faci eficient si inaintea tuturor.

Transport Special

Indiferent unde trebuie sa ajunga coletul dumneavoastra, Muveo ofera solutii de transport care sa va satisfaca nevoile. Oferim solutii si tarife avantajoase de transport special, atat import cat si export. Serviciile noastre speciale sunt: Expedieri urgente, solutia fiind avion la cerere pentru documente importante, utilaje, medicamente etc. Expedieri securizate; acest serviciu se va realiza cu un vehicul specific pentru viteza si siguranta atunci cand doriti sa tranportati, bunuri fragile, bunuri speciale, bunuri valoroase. Expedieri voluminoase; acest serviciu se va realiza cu un avion privat, aceasta fiind cea mai rapida optiune pentru expedierile foarte mari. Muveo va ajuta sa alegeti transportul special de care are nevoie marfa dumneavoastra, astfel incat sa ajunga in conditii de maxima siguranta.

Nu sunteti sigur care solutie se potriveste nevoilor dvs. de afaceri?

Transport Charter

Transportul de tip charter este cel mai rapid mod de livrare a bunurilor

read more
Courier on Board

Acest tip de serviciu este recomandat in cazul expedierii urgente dar sensibile

read more
NFO

Acest serviciu este recomandat pentru coletele cu greutatea cuprinsa intre 0,5KG – 30KG

read more
Transport Frigorific

Potrivit marfurilor cu temperatura intre -18 si + 20 grade

read more
Transport Agabaritic

Marfuri cu dimensiuni si greutate care nu se incadreaza in standardele autorizate

read more
Transport ADR

Transportul de marfuri periculoase, care pot fi atat în stare solida, cat si lichida

read more
SIGURANTA & SECURITATE

Echipa Muveo este indeosebi instruita pentru a prioritiza siguranta si securitatea coletelor dumneavoastra pe toata durata procesului de livrare. Ne ocupam nu doar de livrarea propriu-zisa a marfurilor din punctul A in punctul B, ci si de toate documentele astfel incat livrarea sa fie efectuata in conditii de legalitate.

SUPORT PERMANENT

Fiecarui client Muveo ii este atribuit un specialist in logistica din cadrul echipei noastre, astfel incat sa fie in permanenta legatura pe toata durata procesului de livrare. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti permanent informat cu privire la marfurile personale si de aceea va asiguram ca va oferim toata atentia noastra.

CEL MAI BUN PRET

Alaturi de unul dintre reprezentantii echipei noastre veti avea posibilitatea sa analizati care este cel mai potrivit tip de transport care se potriveste nevoilor dumneavoastra din perspectiva timpului de livrare, a specificatiilor marfurilor si nu in ultimul rand, a PRETULUI. Suntem aici pentru a va oferi solutii cu preturi avantajoase.